Mostbet az yüklə edəndə virus xəbərdarlığı çıxır
Mostbet az yüklə edəndə virus xəbərdarlığı çıxır
Axşamlar. Mostbet az yüklə etmək istədim, rəsmi saytdan apk endirdim. Amma telefonum dərhal xəbərdarlıq etdi ki, bu fayl təhlükəlidir, silin. Mən də qorxudan silmədim. Sizcə, bu normaldır? Yoxsa həqiqətən viruslu versiyadır? Sayta diqqətlə baxdım, ünvan düzgün idi. Mostbet az yüklə üçün təhlükəsiz yol nədir? Zəhmət olmasa, aydınlıq gətirin. Sağ olun.
- CaLiFoRnIa2
Re: Mostbet az yüklə edəndə virus xəbərdarlığı çıxır
Bu xəbərdarlıq sizi qorxutmasın. Android telefonlar Google Play-dən kənar hər hansı apk faylı üçün avtomatik olaraq "təhlükəli" statusu göstərir. Bu standart təhlükəsizlik tədbiridir. Mostbet az yüklə faylı rəsmi saytdandırsa, tamamilə təmizdir. Mən sizə məsləhət görürəm mostbet az yüklə etməzdən əvvəl faylın rəqəmsal imzasını yoxlayın. Ən asan üsul – faylı VirusTotal saytında yükləmədən yoxlamaqdır. Orada 60-dan çox antivirus mühərriki təmiz olduğunu göstərəcək. Həmçinin siz birbaşa Mostbet dəstəyinə yazıb faylın hash cəmini soruşa bilərsiniz. Əksər hallarda bu sadəcə "yanlış pozitiv" (false positive) xətasıdır. Telefonunuzun antivirus proqramı təzə deyilsə, o, tanımadığı hər faylı bloklayır. Etibar etmirsinizsə, brauzerdən oynayın, heç nə itirməyəcəksiniz. Amma milyonlarla istifadəçi bu apk-nı yükləyir, heç bir problem olmayıb. Qərar sizindir. Ancaq mən deyərdim ki, qorxmağa dəyməz. Tətbiq həqiqətən daha rahatdır. Yükləyin, istifadə edin. Hər şey yaxşı olacaq.