Vavadfa – czy to może być strona testowa kasyna

Разные темы - обоснованные полезности
Ответить
Progony4

Vavadfa – czy to może być strona testowa kasyna

Сообщение Progony4 »

Hej, dzisiaj przez przypadek, zamiast vavada, wpisałem vavadfa i trafiłem na stronę, która wygląda prawie identycznie jak oryginał. Czy to może być jakaś wersja testowa albo domena zapasowa? Trochę mnie to zaniepokoiło, bo prosiło o logowanie. Nie zalogowałem się, ale jestem ciekaw, czy ktoś wie coś więcej. Może to nowa domena, którą szykują na przyszłość? Albo błąd w konfiguracji? Dajcie znać, bo główkuję nad tym od godziny.
Kulbara

Re: Vavadfa – czy to może być strona testowa kasyna

Сообщение Kulbara »

Zrobiłeś bardzo dobrze, że się nie zalogowałeś. Vavadfa to nie jest żadna strona testowa ani domena zapasowa. To klasyczna pułapka phishingowa, wykorzystująca literówkę w nazwie. Oryginalne vavada nie ma takich wariantów. Ktoś celowo zarejestrował tę domenę, żeby przechwytywać loginy i hasła nieuważnych graczy. Strona może wyglądać identycznie, ale to tylko kopia. Jeśli kiedykolwiek wpisałbyś tam swoje dane, oszuści przejęliby twoje konto w kilka sekund. Na twoim miejscu dodałbym prawdziwą stronę do zakładek i zawsze wchodził tylko stamtąd. Oto bezpieczny adres: vavadfa – to link do prawdziwego vavada. Nie daj się nabrać.
Ответить